Balya Zübeyde Hanım Anaokulu
ENVERPAŞA MAH. NALBANT ABDULLAH KANDEMİR SK. NO: 26 BALYA / BALIKESİR

VİZYON

Milli ve manevi değerlere bağlı, Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen, sorumluluk, özgüven sahibi, hakkını savunan ve başkalarının hakkına saygılı davranan, özgün düşünebilen, farklı yaklaşımlara sahip, kendisi ve çevresiyle barışık çocuklar yetiştirmek.

MİSYON

Demokrasiyi ilke edinen; hoşgörülü, empati kurabilen, öğrenmeye ve araştırmaya meraklı, kendine güvenen, kendini ifade edebilen, dürüst sosyal çevreye duyarlı, sağlıklı ve başarılı bireyler yetiştirmek için: Ekip çalışmaları ve pozitif enerji ile Okul Öncesi Eğitiminin önemini toplumun her kesimine yaymak.

BAŞARILAR

Okulumuz, 2011-2012 eğitim öğretim yılında; "Temiz Okul Sağlıklı Okul" projesi kapsamında beyaz bayrak ödülü almıştır.

Normal Eğitim

Kalorifer (Kömür)

Pansiyon Bilgisi

Yoktur.

Öğrenci Servisimiz yoktur.

Okulumuz ilçe merkezinde olup Balıkesir´e 50 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

ENVERPAŞA Mah. NALBANT ABDULLAH KANDEMİR Sk. Dış Kapı No:28 (BALYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ALT KATI) BALYA/BALIKESİR Tel:0 266 486 16 84