KADROMUZ

İBRAHİM ÇAKIRCA - OKUL MÜDÜRÜ

Okul Müdürümüz, Sinop Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu olup ayrıca Eğitim Programları ve Öğretim alanında Yüksek Lisans, Sosyoloji Lisans, Sosyal Hizmetler Önlisans mezunudur.  Eğitim hayatına Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Lisans) olarak devam etmektedir.

Siirt´te Okul Öncesi Öğretmenliği ve Müdür Vekilliği, İstanbul´da Okul Öncesi Öğretmenliği, Özel Eğitim Anasınıfı Öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra okulumuzda öğretmenlik yapmış olup 2022-2023 Eğitim/Öğretim yılında Müdür Vekilliği yapmıştır. 24.10.2023 tarihli Valilik kararnamesiyle okulumuza Okul Müdürü olarak atanmıştır.

Okul Müdürümüz yaptığı çalışmalar sayesinde 5 başarı ve 1 Üstün başarı belgesiyle ödüllendirilmiştir.

Okul Müdürümüz aslen Balıkesirlidir.